11 november – 18:00-23:00 uur – Biologische boerderij ’t Schop
Wat ga je doen?
Ben je geïnteresseerd in plantaardig koken? Dan is deze masterclass echt een smaakvolle ervaring! Geen vlees of vis maar de veelzijdigheid van groenten, peulvruchten, zaden & pitten: biologisch ingekocht en samengesteld in de juiste combinatie van smaken en creativiteit.
Kennis maken met de beste producten
Ons doel is je enthousiast te maken voor lekker plantaardig eten dat op de juiste manier is bereid en met recepten die je thuis ook kan maken. Dit vraagt om extra kennis en vaardigheden die je in deze masterclass leert beheersen. Goede materialen en producten spelen hierin een belangrijke rol. Jij gaat dit zeker proeven!
De Masterclass vindt plaats in onze grote professionele keuken. Je krijgt les van twee specialisten op het gebied van vegetarisch koken, namelijk Lieke Sauer en Luara Kamma-Moore.
Lieke is een bevlogen persoon, die met haar passie voor (vegetarisch) eten graag anderen inspireert en verbindt. In deze masterclass deelt Lieke graag haar kennis en kunde met jou over vegetarisch koken en smullen.
De Amerikaanse Luara groeide op in en met de natuur. Luara woont nu zes jaar in Breda, waar ze een zero-waste winkel heeft en kook en holistische levensstijl workshops geeft. Luara zet zich in voor circulariteit en duurzame voeding. In deze masterclass deelt Luara graag haar kennis van wildplukken en lekker gezond minimal waste koken.
Iedereen is betrokken en is er genoeg ruimte voor interactie. Natuurlijk wordt er de gedurende de gehele masterclass lekker geproefd en staat gezelligheid hoog in het vaandel!
Prijs en aantal deelnemers
De totale workshop duurt ongeveer 5 uur. De masterclass kost €79,00 per persoon, met slechts vijftien deelnemers (vol = vol). De masterclass is inclusief koffie, thee bij ontvangst, de 6 verschillende gerechten en 2 consumpties naar keuze.
Aanmelden doe je hier op de website van ’t Schop.